Проведено лекцію на тему «Сучасний екологічний стан Вінницької області»

05 квітня начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Юрій ДУБОВИЙ провів гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів спеціальності «Екологія» на тему «Сучасний екологічний стан Вінницької області» у Вінницькому національному аграрному університеті.



Крім питань порушень природоохоронного законодавства регіону, їх попередження та відповідальність, значну увагу було приділено застосунку «ЕкоЗагроза». Адже саме ознайомлення студентської спільноти із застосунком популяризує екологічний рух серед молоді. Кожен, хто став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу, може подати електронне звернення, а також слідкувати за екологічною ситуацією в режимі реального часу та з географічною  прив’язкою до місцевості за допомогою зазначеного веб-ресурсу.



Начальник Інспекції зауважив, що застосунок «ЕкоЗагроза» є потужним механізмом у боротьбі проти порушень природоохоронного законодавства, особливо під час російської збройної агресії проти України, а також закликав молодь бути активними та  долучатись до захисту довкілля.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці